onsdag den 18. maj 2011

Udkantsdanmark.

Hvor er jeg bare træt af det ord. Og forresten, ligger København ikke lige lovligt meget i udkanten af Sjælland?? Ja, jeg spørger bare. Måske de "kære" politikere kommer i tanke om os, når valgkampen går igang, for så vidt jeg kan se, så bor der rimeligt mange i UDKANTSDANMARK. Fnys

5 kommentarer:

 1. Du har fuldstændig ret! Der bor ca. 1 mill i København, så de resterende 4 mill. danskere må vel kunne betegnes som boende i UDKANTS-DANMARK -eller hva'? Men Lolland er virkelig hårdt ramt af mangel på industri og arbejdspladser....det ville være rart, hvis der kom et firma a la Vestas og startede noget op i Nakskov igen....så ville vi være knapt så meget UDKANT længere.
  Kh Karen

  SvarSlet
 2. Lige præcis Karen. Er bare lidt mavesur fordi endnu en virksomhed er gået konkurs pga. Vestas lukning. Desværre der hvor min søn arbejdede.
  KH Nete

  SvarSlet
 3. Åh, det er jeg ked af at høre. Håber, at din søn hurtigt kommer i arbejde igen. Vi har også lige været gennem en fyringsrunde og det var ganske forfærdenligt, så jeg føler virkelig med ham og hans familie.
  Kh Karen

  SvarSlet
 4. Ja, der må jeg jo sige, at jeg er lykkelig over at bo i udkantsdanmark, hvis det kun er København der betragtes som Indkants-Danmark.
  Ha, lige et nyt ord jeg opfandt - INDKANTS-DANMARK!
  Jeg når knap at sætte mine ben i hovedstanden førend jeg savner min Ø, åben himmel og privat traffik :0)
  Knus/Kram

  SvarSlet
 5. Karen - Tak for omtanken, håber også at der sker noget positivt meget snart her på Lolland.

  Lotte- Jeg har det fuldstændigt lige som dig mht.INDKANTSDANMARK. Gider ikke være der.

  SvarSlet