søndag den 15. maj 2011

Den dejligste week-end længe.

Er just hjemkommet  fra den mest vidunderlige week-end. Fredag eftermiddag stævnede skonnerten JOHANNE ud fra Nakskov havn, medbringende 8 vidunderlige "madammer", samt "mig sagde hunden" og værtsparret Bertil og Karin.
Wauw, siger jeg bare. Vi er simpelthen blevet forkælet ud over alle grænser. Karin har knoklet en hvis legemesdel ud af  bukserne hele week-enden. Jeg er så dybt imponeret over dette pragteksemplar af den kvindelige race. I den lille bitte kabys, formår Karin at fremtrylle de lækreste retter og det er jo ikke kun en enkelt ret af gangen. Næ næ. Frokostbord med diverse lune retter og tre retters menu til aftens. Ingenting har der manglet, hvad angår provianten.

Skonnerten JOHANNE AF NAKSKOV
Billedet er lånt herfra

Turen gik fra Nakskov til Omø, hvor vi overnattede for anker. Helt stille var det, hvis man lige ser bort fra snorkeriet;-o. Lørdag sejlede vi til Strynø, hvor vi også lige besøgte den lille marmeladefabrik, som ligger der. Nu var det jo en pigetur vi var på, så selvfølgelig blev der shoppet syltetøj. He he, det var det eneste der var at købe.
 Idag Søndag gik turen så mod Nakskov igen, denne gang syd på, så vi nåede Langeland rundt.
 Skipperparret Bertil og Karin. Skønne skønne mennesker.
( Fik jeg fortalt, hvor meget vi er blevet forkælet.)

 JOHANNE på Nakskov Havn.

En håndfuld af de skønne.

 Desværre var vejret ikke lige med os. Pivende koldt og til tider vådt har det været, men til gengæld manglede der ikke hjertevarme og snak. Vi har da godt nok fået ordnet verdenssituationen og alt muligt andet. Jeg vil tro at det indimellem har lydt, som hvis man sparker til et kalkunbur :-), men sjovt det var det.
Stakkels Bertil, eneste mand ombord, han måtte lægge øre til mangt og meget, men han tog det pænt og sad da også og klukkede lidt af og til.
Tak til pigerne og skipperparret, for den dejligste week-end længe, er ikke sidste gang jeg er med.

3 kommentarer:

 1. Hej Nete!
  Lyder som en helt igennem vidunderlig tur! Hvor er skibet dog smukt!!!
  Hun ser nu også ud til at være en gæv kvinde hende Karin - og sikke en forkælelse fra kabyssen :0)
  Knus og kram

  SvarSlet
 2. Åh, sådan noget ville jeg også gerne. Jeg bliver bare så søsyg. En bajle vand i bevægelse eller en gang bølgepap, så er jeg færdig :-) Når jeg SKAL sejle, så sidder jeg oppe på soldækket, i al slags vejr og stirrer blindt ind i skibets skrog, som ikke flytter sig :-)

  SvarSlet
 3. Jeg kommer forbi Johanne hver morgen, når jeg kører på arbejde - det er bare det smukkeste syn! Og det lyder som en pragtfuld tur - dejligt!
  Kh Karen

  SvarSlet