lørdag den 7. maj 2011

Forventninger.

Døgnet har slet ikke timer nok lige nu.
Jeg er gået igang med at sy nye gardiner til båden. De gamle var blevet lidt jordslåede og kedelige at se på. Det er et stort arbejde og ikke så lidt beværligt. Der skal syes ialt 21 gardiner, men det værste er at der er skæve mål på nærmest dem allesammen. Til gengæld har jeg denne gang købt noget stof, som er nærmest krølfrit efter vask.

Det mangefarvede hyggetæppe vokser lidt hele tiden. Jeg skal bare skynde mig at blive færdig nu, for på mandag arriverer en pakke fra hende her, med garn og opskrift på denne her. Uh hvor jeg glæder mig.

Det er også på mandag at jeg skal starte på nyt arbejde her.
Det er godt kun en arbejdsprøvning, men jeg glæder til at komme lidt ud af huset. Starter med at arbejde 20 timer om ugen og skal meget gerne slutte med fuld tid efter 13 uger. Jeg skal lave lidt af hvert, rengøring af fælles arealer og hytter, passe kiosk ect.
Jeg har snart gået sygemeldt i et år og orker for nuværende ikke at genoptage mit arbejde som sosuassistent. Har simpelthen fået nok af sygdom, død og besparelser. Håber på et tidspunkt at jeg får lyst og kræfterne tilbage, så jeg kan vende tilbage til mit fag, som jeg altid har været glad for.
Tror på at man på en campingplads mest vil møde glade, forventningsfulde og positive mennesker og det bedste ved det hele er, at campingpladsen ligger lige ved siden af vores bådehavn :-)

1 kommentar:

  1. Det lyder som en god tid du har foran dig. Tillykke med jobbet :-)

    SvarSlet