Om Mig

Er døbt Annette, men bliver kaldt Nete. Lystrer begge navne.Gift med Jan, som er cykelhandler. Vi  bor i Nakskov i et dejligt hus, med en alt for stor have. (Kun en tåbe, frygter ikke haven);-D . I vores hus bor ligeledes Benny, som er en Cairn terrier.
Jeg blev født i 1961, som den ældste af 4 børn. Har desværre mistet begge mine forældre, samt min lillebror, alt for tidligt.
Har boet sammen med Jan siden 1981 og vi har fået to dejlige drenge. Dennis er 31 år og far til Freja på 7 år og Silas på 1år Han bor sammen med Skønne Heidi, som er mor til Silas.
Vi mistede vores yngste søn Allan i 2002. Han var 17 år og mistede livet i en bilulykke. Selvom det er11 år siden, er savnet stadig stort, men vi lever med det selv om det til tider er meget svært.

Jeg er uddannet Social-og sundhedsassistent og arbejder i hjemmeplejen
Jan og jeg har en stor båd og vi elsker livet til søs og alt hvad der dertil hører. Vi har desværre ikke så meget tid til at sejle mere, efter at Jan er blevet selvstændig i 2010, men små ture i dejlige Nakskov Fjord, lugter da også lidt af hav.
Min store passion er håndarbejde. Jeg syer, strikker og hækler og kunne snildt bruge mange flere timer på det, end jeg gør for nuværende. Har alt for mange materialer og alt for lidt tid, æv.
En anden lidenskab er bøger. Læser gerne krimier og bøger om fortiden. Synes simpelthen at det er genialt med bøger i mp3format, så man kan nørkle og alt muligt andet samtidig.