søndag den 22. januar 2012

Jeg er her endnu!

Og er blevet færdig med min kjole fra bogen, "Naturlig strik". Jeg er superglad for den, garnet er en blanding af babyalpaca og bomuld, indkøbt hos Garnudsalg.dk.  Lækkert, lækkert garn, blødt som en barnenumse. Er bestemt ikke sidste gang jeg strikker af det garn. Eneste ændring i forhold til opskriften, er at jeg har strikket ærmerne lidt længere end angivet, så forbruget er på 630 gr.


 Denne lille pigetrøje gled af pindene idag. Har strikket den for min søsters veninde og hendes barnebarn på 3 år havde selv valgt garnet. Kan godt forstå at små piger falder for farven og sølvglimmeret, men PUH det er et væmmeligt garn at have i hænderne. 100 %  akryl, af den slags som får hårene til at rejse sig på hovedet. Håber at den lille bliver glad for den. Jeg synes den er rædselsfuld.


Starten på det nye år har været hektisk. Det er skønt at være i gang igen, men også hårdt at arbejde på fuld tid. Det har jeg ikke gjort i mange år. Jeg lagde godt ud med at komme til skade med min hånd, under træning og kunne ikke gå til livredderprøve den 7 januar, som planlagt. Jeg kunne heller ikke strikke (og så er det altså skidt). Hånden gør stadig ondt, hvis den bliver misbrugt, men det går heldigvis fremad.
I mandags var jeg så til prøve og tænk, jeg bestod sgu........så nu er jeg simpelthen livredder.
Det holdt ellers hårdt. Er ikke god til eksamener og det bliver da værre og værre jo ældre jeg bliver. Men med lidt psykisk støtte fra bademester Jens og Gitte i Nakskov svømmehal, så gik det heldigvis. TAK til dem.

Her til aften har vi været til fødselsdag og Freja (barnebarn) er taget med os hjem for at sove. Hun ligger oppe i dobbeltsengen og farfar bliver forvist til gæsteværelset, så nu lister jeg mig op og putter med hende.

GODNAT OG DRØM SØDT.

4 kommentarer:

 1. Sikken en lækker kjole, som du har strikket er lidt skuffet over, at vi ikke fik set den på :-)

  Og stort tillykke med, at du er blevet livredder, det er dælme da godt gået, for det kræver da en del, så vidt jeg ved...
  Lyder til, at du er glad for jobbet, og det er jo bare guld værd... Håber du snart kommer ind i rutinen med en fuld arbejdsuge...

  SvarSlet
 2. Hold da op , hvor er den bare flot :-)
  Jeg har også bogen og der er rigtig mange fine ting deri og kjolen er bestemt også på min liste :-)
  God søndag .

  SvarSlet
 3. Hvor er den blevet flot. Glæder mig til at se den med fyld i !!!

  Tillykke med veloverstået eksamen. Samt god bedring med hånden.

  Ønsker dig en hyggelig dag.

  kh. Lis

  SvarSlet
 4. Nej, hvor er den LÆKKER - den har jeg også tænkt på at strikke og nu kan jeg da se, at det er et must :-)

  Også en sød lille pigetrøje, sikke dejlige farver :-)

  SvarSlet