mandag den 2. januar 2012

Godt nytår.

Så kom dagen hvor jeg startede på mit nye job. Det har været en ekstrem kort nat og en lang dag. Jeg er ikke så god til det der med at falde i søvn, når jeg har brug for det. Tankerne kværner rundt og jeg er bange for at sove for længe og så bliver det småt med søvnen. Men det har været en dejlig dag, jeg er fyldt op med indtryk og informationer og i nat tror jeg ikke at det bliver et problem at sove. I morgen har jeg nemlig min første fridag, hurtigt vil nogen måske mene, men jeg kan så også se frem til 6 arbejdsdage i rap.
Var en tur i bassinet idag og det var ikke så godt. Har ikke trænet siden den 17 december, fordi jeg fik en grim infektion i mine øjne. Det gjorde det heller ikke bedre at der er sket noget med vægten. Helligdagene skal ikke have hele skylden, for det er næsten 2 mdr. siden jeg kvittede cigaretterne og det hævner sig jo som bekendt.
Håber at jeg kan holde mit rygestop og at 2012 endelig bliver et godt år, uden sygdom og sorger, hos dem jeg har kær og det samme ønsker jeg for jer som læser med.

Rigtig godt Nytår!

3 kommentarer:

 1. spændende med dit nyt job.... og skide flot at du er holdt op med at ryge.... bare det var mig....

  god fridag imorgen

  SvarSlet
 2. Flot med rygestop, så må du tage vægten på et andet tidspkt. du kan IKKE begge dele, selv om du gerne vil ( min sivgerinde kunne, men hun er heller ikke helt n.....).
  Tillykke med dit nye job
  og Godt nytår til dig.

  kh.Lis

  SvarSlet
 3. Det bliver et spændende år på mange måder. Selvfølgelig holder du rygestoppet ;-)
  Godt nytår til dig også :-)

  SvarSlet