lørdag den 29. oktober 2011

Ballonkjole

Ballonkjolen fra Karen Noe, blev egentlig færdig i Torsdags. Nu er den så blevet vasket og presset let over sømmene og jeg glæder mig til at tage den i brug.

Min mormor var dameskrædder, her i byen og syede for de fine fruer. Mormor havde sans for detaljer, som smukke knapper, bånd og blonder og havde en kæmpe samling, af disse skatte. Hun var ekspert i at få ting til at ligne "en million", for ganske små midler, hvilket også var nødvendigt før, under og efter krigen. Jeg var så heldig at arve det meste af min mormors systue og især knapperne har jeg altid været vild med. Så knapperne på min kjole er selvfølgelig fra Mormor´s samling.Faktaboks:    Ballonkjole  fra Karen Noe. str. Medium.
                      Garnet er Rustik, købt i Netto til kr. 17 pr. nøgle.
                      Forbrug: 7 ngl à 200 m.
                      Ingen ændringer ift. opskriften.
    
Jeg er rigtig glad for kjolen, farver og facon passer mig godt og den er let, blød og varm.
                      

9 kommentarer:

 1. Den er da fuldstændig FANTASTISK - helt unik og utrolig flot i de farver :-) Knapperne er i den grad prikken over i´ et - det må være fantastisk at arve sådan en skat, kan fornemme, at du forstår at værdsætte den :-)

  SvarSlet
 2. Hold op, hvor er den skøn, Anette. Smukke farver og nuancer - du bliver SÅ chick :o)

  SvarSlet
 3. WOW - det er da et helt fantastisk projekt! Den er simpelthen skøn og knapperne? De er intet mindre end fantastiske og passer perfekt til kjolen! Kan godt forstå du er tilfreds med den!
  Kh Karen

  SvarSlet
 4. Den er smuk , og hvor er det sjovt at se den i en anden garnkvalitet :-)

  SvarSlet
 5. Den er rigtig flot. Sikke nogle detaljer du har fået frem via dine striber.
  Knapperne er da bare suverænt flotte og passer bare perfekt til kjolen.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 6. Tak for ordene alle sammen, jeg er super tilfreds med den.

  SvarSlet
 7. Whau hvor er det blevet en flot version af Ballonkjolen. Utroligt som en model kan ændre sig fuldstændig, efter hvilken garn man bruger.

  Jeg har fået min mors knappekasse.
  Der valgte jeg også en meget unik knap til min første ballonkjole. Jeg husker den har siddet på en meget smuk vinterfrakke engang.

  SvarSlet
 8. Hvor er den altså bare flot :-)

  og Lækre knapper....

  SvarSlet
 9. Hejsa nete

  ved ikke lige, hvordan jeg får fat på dig men er du så at maile mig din adresse på marion@heksegarn.dk, så sender jeg dig lige de billetter du har vundet på min blog :-)

  SvarSlet