tirsdag den 20. september 2011

Savn.


I dag ville Allan være fyldt 27 år. For mærligt at tænke på. I min verden er han stadig den 17 årrige knægt, som så brat blev revet fra os. Der går ikke én eneste dag, uden at han er i mine tanker, men dage som disse er alt for svære at komme i gennem. Jeg savner ham, med hver eneste fiber i min krop.
Jeg er taknemmelig for de 17 år jeg fik lov til at beholde ham og minderne kan ingen ta´fra mig. Han var som en hvirvelvind, min Allan, hvor han var, skete der noget. Han havde den skønneste humor og en evne til at se det sjove i det meste. Han elskede livet, sin familie og han var vennernes ven. Heldigvis er det de gode minder der dominerer. For selvfølgelig var han også teenager på godt og ondt.
Jeg ville ønske at jeg kunne kysse og kramme ham....Det kan jeg aldrig mere. Istedet vil jeg kysse og kramme hans far, hans storebror og resten af min vidunderlige familie og fortælle dem hvor højt de er elsket og at de gør mit liv værd at leve.

8 kommentarer:

 1. Det må være det sværeste af alt - det som vi allesammen frygter mest - jeg har slet ingen ord.

  Men den eneste vej, er nok den du har fundet - at huske at være der for resten af din familie.

  SvarSlet
 2. Kære Anette
  Det er så hårdt og barsk at læse dit indlæg her på Allans fødselsdag - tårerne triller bare ned af mine kinder mens jeg skriver til dig.
  Jeg kan slet ikke begynde at forstå din styrke Anette <3
  Min Christoffer er 17 år og jeg kan slet ikke tænke den tanke til ende....
  Jeg sender dig min kærlighed.
  Stort knus Helle

  SvarSlet
 3. Sender mange varme tanker til dig. Føler med dig over dit tab og glæder mig så samtidig over at du har fundet en måde at huske Allan og glædes over de ting i havde samtidig.
  Du husker også at være der for resten af dine og familien, samt minde dem om hvor højt de er elsket af dig.

  Mange kærlige tanker og hilsner fra
  Lis

  SvarSlet
 4. Sender dig også nogle varme tanker - jeg kan slet ikke forestille mig, hvor ubeskrivelig stort et tab, det må være.

  SvarSlet
 5. Allan vil man aldrig kunne glemme... <3

  SvarSlet
 6. Sender dig de varmeste tanker og verdens største kram!

  SvarSlet
 7. puha det må sørme ikke være nemt, og jeg sidder her og læser din blog og du er bare et så varmt og positivt menneske, hvor fantastisk at du kan find styrken sender mange varme tanker....

  SvarSlet