lørdag den 27. august 2011

Ida-Marie´s første skoledag.

Det her er min guddatter Ida-Marie. Hun er startet i 0. klasse sidste torsdag. Ida-Marie er min brors datter, så jeg er også faster til hende. Derfor er det jo lige til højrebenet at hun kalder mig for Faster Gudmor, naturligvis. Ida-Marie´s forældre har en tradition med at gøre deres børns første skoledag, til en ganske særlig dag. Så jeg var inviteret med, dels til at følge i skolen og derefter V.I.P. middag.


Det var en rigtig hyggelig dag. Jeg havde købt en lille gave til pigen, en fingerring nøjagtigt magen til den, som Ida-Marie gav mig i fødselsdagsgave. Tror nok at hun synes det var sejt. Selvfølgelig havde vi osse ens neglelak. Skønt når forældrene gør så meget ud af deres barns første skoledag, tror ihvertfald at Ida-Marie vil huske det som en dejlig dag, hvor hun var i centrum.


Min egen Freja er også startet i skole nu, men det var i den uge hvor hun var ved hendes mor, så der var jeg desværre ikke med. Det er lidt svært til tider, når forældrene ikke kommer overens med hinanden. Det er desværre børnene det går ud over, altid.
Jeg får ikke strikket så meget for tiden. Men idag gled dette lille sæt af pindene. Det er til Freja´s lillebror, som kommer til verden om 6 uger. Det er endnu ikke vasket og der mangler også knapper.
Jeg glæder mig helt vildt, til at hilse på mit nye barnebarn og hans forældre har lige nu travlt med at indrette hans værelse. Ude i vore havestue står den lækreste barnevogn parat, så der er ved at være styr på det hele.
Nu kan det kun gå for langsomt.

Faktaboks:     Garn; 2 ngl Strømpegarn fra Stof 2000 i alt.
                       Opsrift; Grundopskrift fra et gammelt ugeblad til trøjen, huen fandt jeg her.


God weekend.3 kommentarer:

 1. Sikke et sødt sæt til den kommende lillebror.
  Ja, det er nok aldrig rigtigt nemt når mor og far ikke længere er sammen - håber Freja alligevel havde en dejlig første skoledag....du må høre om den og fejre den med hende næste gang hun er hos farmand.
  Sød idé at give din guddatter en fingering mangen til den hun havde givet dig - det vil hun helt sikkert altid huske :o)
  Jeg tror.....nej ved, at du må være en dejlige farmor og faster gudmor ;o)
  Kh Helle

  SvarSlet
 2. Første skoledag er altså også noget helt specielt - så en god tradition de har i din brors familie. Sødt sæt til nye lillebror - han bliver er rigtig lille prins med det på :-D
  Kh Karen

  SvarSlet
 3. Dejligt når det er en festdag at starte i skolen. Det er det også her. Vores store børn kan stadig huske det. De er 18 og 21 år, så jo jo ,det er godt med gode traditioner.

  Smukt sæt du har lavet til lillebror. Jeg kan godt forstå du glæder ´dig til den lille ny også.

  Kh. Lis

  SvarSlet