mandag den 10. juni 2013

Seriøs ukrudtsbekæmpelse.

Sov længe her til morgen og vågnede ved en infernalsk larm, alt for tæt på. Men jeg blev da glædelig overrasket, da jeg så årsagen til larmen.I flere år (faktisk mange) har vi været irriterede på krattet i skellet, men ingen af os har haft tid eller kræfter til at gøre noget ved det. Det er simpelthen vokset os over hovedet. Jeg skal gerne indrømme at vi ikke har den store haveinteresse her på matriklen, men alligevel vil man jo også gerne ha´det en smule pænt. Det bliver det forhåbentligt nu, når Kurt er færdig med sine maskiner og når manden i huset får sat et pænt hegn op. På det nederste billede, hvor man lige kan ane drivhuset, var engang et staudebed. Det er total indtaget af skvalderkål og der er ikke flere stauder tilbage. Total øjebæ.
Vi har tusindvis af store gamle brosten i hele haven og det er så meningen, at der rundt om drivhuset skal lægges brosten. Kan lige forestille mig at dase i en hængekøje, under æbletræets skygge. Tror at det bliver godt, når det bliver færdigt (engang!!!).


I Lørdags var vi til fødselsdag hos min guddatter Ida-Marie. Vi fik dejlig grillmad i haven og tilbød fluks at komme og spise rester om Søndagen. Det synes Ida-Maries forældre ikke lige om, men min husbond kom så med et forslag om at vi da kunne sejle en tur på Albuen og det blev vel modtaget af alle tilstedeværende.
Jeg havde lige 6 timers arbejde som skulle klares først og slap nemt over forberedelserne og da kl. var 13.10, kastede vi los. Vejret var med os og alle mand nød sejlturen. Grillen blev startet op og resterne varmet. Skøn dag i selskab med skønne mennesker. AHH.


Havde strikket denne lille soltop til fødselsdagsbarnet, samt en sort bolero, men tøsen gad altså ikke lige at stille op til fotografering.

Nåh ja forresten.
De´t vores bryllupsdag idag,
dem skal vi ha nog´n flere af.
Tralala la la
24 år, kunne godt ha været mange flere, hvis jeg havde friet noget før.
Tak Skat.3 kommentarer:

 1. Tillykke med Bryllupsdagen, så er planlægningen gået igang med næste års fest :D

  Yndig top du har lavet.

  kh. Lis

  SvarSlet
 2. tillykke med bryllupsdagen :-) så er der ikke så længe til der skal festes :-)

  sød top du har lavet og ja de børn gider ikke altid lige det vi gerne vil have dem til :-)

  SvarSlet
 3. Tillykke med bryllupsdagen OG også med din guddatter - du må hilse hendes mor fra mig, når du taler med hende.
  Havearbejde er bestemt heller ikke min stærke side, men som du siger, så vil man jo helst at det ser pænt ud og den der plan med hængekøjen, den får helt klart min stemme ;o)
  Kh Karen

  SvarSlet