mandag den 20. maj 2013

Årets første sejltur

gik til Langø, ca 30 min. sejllads fra Hestehovedet. Langø er en lille fiskerlandsby i Nakskov Fjord, der er ikke mange pladser i deres lystbådehavn, men der er superhyggeligt. Vi tog afsted i lørdags efter lukketid i det skønneste vejr. Der var kaldt til Pinsefest i Langø´s forsamlingshus. Det er 2. gang og vi har været der begge gange. Der var 20 mennesker fra vores sejlklub tilmeldt, samt ca 100 af de lokale. Menuen stod på Lakserulle til forret, stegte ål ad libitum ( det er det hele værd ) og citronfromage.  Og jo, det var en rigtig gang bal i forsamlingshuset, med orgelspil, fællessang og hele molevitten, men det er simpelthen så hyggeligt. Nok tegn på at vi er ved at være gamle. 

Allerede søndag var det gode vejr forbi. Temperaturen gik fra 26 grader om lørdagen, til 13 grader om søndagen. Det har været tåget og koldt resten af Pinsen, surt når vi nu endelig havde fri sammen.

Til gengæld, er vi udhvilede.
Også Benny Hund
Forrige week-end havde vi Freja på besøg. Nåede lige at blive færdig med en kjole til hende. Strikket af bommuldsgarn fra lageret, efter en opskrift fra Stof og Stil. Måske vil nogen synes det det er lidt dystre farver til en lille pige, men det er skam meget bevidst. Freja er, for at sige det mildt, en lille grisebasse. Hun ligner en der har taget mudderbad, når hun har leget og det er også OK. Så må man jo bare afpasse farverne.
 Vil forresten lige vise den nye strikke"dims" jeg har købt. En digital omgangstæller. Den er skisme smart. Noget nemmere end den gamle model, som sad i enden af strikkepinden og var i vejen.

Vi havde knap været hjemme en time da vores nabo, (som er verdens bedste nabo) stod i døren med nybagt rabarberkage og diverse tilbehør. Tak Søde Dorthe, for kattepasning og kage.

<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>

3 kommentarer:

 1. Lyder som en hyggelig og dejlig tur... :-)

  SvarSlet
 2. dejlig tur i der har været på

  har lige kigget rundt og sikke en masse flot strik du får lavet. tommel op

  SvarSlet
 3. Vi har taget Postbåden og gået hele turen på Langø, der er en skøn natur.
  Citronfromage, fik jeg pludselig trang til for en uge siden, men jeg måtte lave den selv :-)

  SvarSlet