mandag den 8. april 2013

Sommerblusen er klar!

Og det er alle andre vist også, altså til sommervejr, forstås. Faldt for Geilsk "Trekantsområdet" på messen i Middelfart og er rigtig glad for den. Kan godt lide Bente´s skæve design. Strikket i Geilsk uld/bomuld. Et skønt garn i en lækker farve. Blusen er god til os med lidt på sidebenene og så er den toplækker at have på. Så kom bare an forår, jeg er klar!!

De varme sokker kan jeg dog ikke smide endnu. Fandt også dette strømpegarn i Middelfart i mine favoritfarver. Det er Fabel fra Garnstudio.

<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>
Jeg er jo startet på nyt arbejde sidste Tirsdag. Tilbage i Lolland Kommune, 10 min. hjemmefra.
Det har været en uge med mange nye indtryk, så jeg er nærmest væltet omkuld om aftenen.
Jeg er blevet super godt modtaget og jeg har en god fornemmelse for fremtiden.

Det var meget mærkeligt at sige farvel til mine dejlige kolleger i svømmehallen, kommer helt sikkert til at savne dem, men heldigvis har jeg nu bedre tid til at svømme, så de slipper ikke for at se mig.
Og seee liige hvad jeg fik i afskedsgave. Et sæt Knit Pro pinde!!!. De løse pinde og wirer fik jeg foræret af Marian i Spar Stoffer Maribo, hvor sættet er købt og som er en af morgensvømmerne. Jeg er simpelthen så glad for dem. En gave som virkelig er værdsat. Jeg fik også et gavekort til Matas af haldirektøren, som også er superanvendeligt. Tak til kollegerne i Maribohallerne, for godt samarbejde, det har været sjovt og til tider hårdt arbejde, men jeg er glad for at jeg fik den oplevelse med.


Der dumpede flere gaver ind på matriklen idag. For lang tid siden, deltog jeg i en lille quiz på Facebook,(elsker quizzer) og tænk så har jeg skisme da vundet, en lækker creme. Men OK så, heldet følger jo også en  bestemt slags mennesker he he.


Håber på en dejlig uge til alle jeg kender.

2 kommentarer:

 1. Tillykke med det nye job.
  Skøn afskedsgave, heldige dig.

  Jeg lurer og så på Bentes nye design, trekantsområdet. Hvornår den kommer på pindene ?

  Gaver er altid godt og hvis det nu ikke sker så tit, er det da heldigt du er så god til quizzer at du selv kan vinde dem.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 2. Sikke en lækker trøje du har fået af pindende der, den ser dejlig forårsagtig ud, så mon ikke den snart kommer i brug, for nu må foråret da snart komme :-)

  Tillykke med dit nye job som er??????

  Og sikke nogle fede gaver du har fået, hvor vildt dejligt for de strikkepinde er da helt sikkert så skide gode :-)

  SvarSlet