søndag den 10. marts 2013

Stakkels Abby


Det er ikke sjovt at være en lille bitte hundehvalp i disse kolde dage. Min søde kollega Anja, har for nylig fået Abby, som er en blanding af en Chihuahua og en Griffon. Hun er meget lille og meget nuttet, men hun fryser. Så selv om jeg i princippet er imod hundetøj, måtte jeg forbarme mig over Abby og strikke en trøje til hende. Den er ikke større end en vante, bare med to tommeltotter og den passer perfekt. Forhåbentligt har Abby så lidt mere underuld til næste vinter.


Abby var vist glad for trøjen og det var hendes menneskemor også. Garnet var fra "lageret".
 100% uld, købt hos Stof og Stil. Opskriften er selvopfundet.
 Min søster "ælsger" hjemmestrikkede sokker, men havde slidt de gamle op, så der blev også lige tid til at strikke nogle nye. Viking mini raggen hedder garnet, indkøbt på AOH-messen i rødovre. Købte 2 ngl. á 100 gr. og får til 3 par sokker str.37- 39.


<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>

Har da forresten også fået nyt job. Vender tilbage til mit fag, som jo er Sosu-assistent pr. 1 april og jeg glæder mig rigtig meget. Denne gang er det ikke på sygehus, men i hjemmeplejen. Det bliver hovedsalig dagvagter og jeg er ansat på 32 timer om ugen.
Det blev alligevel for meget med fuld tid i svømmehallen. Skal godt nok til at arbejde hver 2. week-end, men får så til gengæld meget mere fri i hverdagene og det har jeg brug for.

Nu skal jeg til at finde mine dyner, har nemlig morgenvagten i svømmehallen og skal op kl.04.15.
Hold da helt op, hvor jeg ikke vil savne det.

Ha´en rigtig god uge og måske ses vi i Middelfart i week-enden.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar