tirsdag den 27. marts 2012

Forår forude!


Der er travlhed, både på arbejdet, i cykelforretningen og her på matriklen, heldigvis. Det gør også at bloggeriet ikke har første prioritet, men det kan ikke være anderledes lige nu. Prøver så vidt muligt at følge med i de blogge jeg følger. Der skal jo også være tid lidt strik og andet sjovt.
Var en tur på  messen i Middelfart forrige søndag. Det var min debut på håndarbejdemesse og jeg blev bestemt ikke skuffet. Min søde nabo og jeg, blev hurtigt enige om at det ikke var sidste gang. Gramsefaktoren var høj og øjnene kunne næsten ikke få nok. 


Købte dette kit hos Tante Grøn, er færdig med at strikke bladene, nu skal der bare sys sammen og hæftes ender.
>>>>>>>>>><<<<<<<<<<
Familiens yngste medlem Blev døbt Silas den 26 februar, samme dag som hans far blev 30 år. Hans storesøster Freja blev også døbt på denne dato for 6 år siden. Jeg fatter altså bare ikke at jeg har en søn på 30!!!!
Her har jeg lige givet ham mad, tror det skal opøves igen, he he.

Silas skal selvfølgelig også være med på Ugle-moden. Opskriften er fra Hendes Verden og den er srikket i str. 9 - 12 mdr. Passer ham perfekt, godt gået når man kun er 5 mdr, gammel.

>>>>>>>>>><<<<<<<<<<
Dette lille barnevognstæppe har jeg strikket til en veninde, som skal være mormor i Maj.
Det er en Drops opskrift, strikket i originalgarnet MerinoExtraFine og waau for et lækkert garn. Nu håber jeg bare at modtageren også synes at det er fint.

>>>>>>>>>><<<<<<<<<<
Sådan her så det ud i Søndags i vores have. Tror vist aldrig at vi er begyndt på græsslåning, så tidligt før. Men hvor er det bare skønt. Ville ønske at man kunne tage duften af nyslået græs og fylde det på parfumeflasker.


>>>>>>>>>><<<<<<<<<<
Håber at alle får en skøn uge, derude i samfundet.

3 kommentarer:

 1. Sikke et fint tæppe du har lavet, det skal jeg vist lige se om jeg kan finde :-)

  SvarSlet
 2. sikke nogen søde ting du har lavet og skøn barnebarn du har :-)

  SvarSlet
 3. Sikken et dejligt forårsindlæg - smukt tæppe og en fuldstændig vidunderlig unge (som jeg godt nok troede havde spist selv ;-))

  Duften af nyslået græs - ja, det fås ikke bedre :-)

  SvarSlet