tirsdag den 26. juli 2011

En tand for spraglet.

Har hæklet flittigt på min Daletrøje de sidste par dage men nøj, hvor er jeg IKKE tilfreds. Jeg kan slet ikke forlige mig med alle de farver på bærestykket. Jeg ved at jeg ikke kommer til at bruge den, som den er nu, så det bliver en ommer.


 Garnet er utroligt  lækkert at have i hænderne og jeg har en idé om at holde mig til de petrol/blå farver måske med den limegrønne som en enkelt kontrastfarve, men i små doser. Ved slet ikke hvad jeg dog tænkte på da jeg købet kittet. Jeg ejer absolut intet tøj i rødt, gult eller orange.


Er stadig meget tilfreds med modellen og også den bundfarve jeg har valgt, men nu kommer det hele lidt i skammekrogen, medens jeg fintænker lidt.


I mellemtiden kan jeg så strikke lidt videre på Lavendula af Britta Wilfert, som jeg fandt her.
Fandt noget silkegarn på lageret som passer i strikkefasthed og til mit temprament lige nu.

Ha en god aften.

5 kommentarer:

 1. Du må gerne brokke dig.
  Jeg synes det er flotte farver, men det er jo igen temperament og smagssag. Prøv at besøge Suaannes side, hun har lavet meget i Dale og i mange pangfarver, hvor jeg tænker: Hun er modig, men flot det er det. Jeg kan også godt lide din bundfarve, den er rigtig flot.
  Lavendula skal jeg ind og se som færdig,men den er bestemt også flot.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 2. Hvor er de ellers bare super flotte, alle dine firkanter. Synd at du er ked af farverne, men dejligt at du stadig har mod på at lave den. Selv om du lige skal fintænke den :-) Jeg syntes også, at den petroleum er flot, og den havde jeg faktisk også i tankerne som bundfarve først. Men jeg elsker pangfarver, så det blev lilla.

  SvarSlet
 3. Jeg synes, at dine firkanter er flotte, men måske ikke til en bluse. Den skal lige i venteposition og så kommer du igen med din farvesammensætning ;o)Og spændende nyt projekt du har gang i - glæder mig rigtig meget til at se begge de færdige resultater
  Kh Karen

  SvarSlet
 4. Jeg kan også godt lide farverne, bare ikke på mig selv.
  Måske bliver de til et tæppe el. lign. men jeg skal helt klart lave trøjen i lidt mindre farvestrålende udgave.

  SvarSlet
 5. Øv hvor ærgeligt :-( men bedre at stoppe nu , så du får en trøje du vil bruge . Jeg syntes farverne er flotte , men ved selv at det der med pang farver er svært .... super flot på andre , bare ikke på en selv :-)

  SvarSlet