fredag den 6. juli 2012

Alting har en ende......


og  her er der en hel bunke af dem.
 De er blevet brugt til denne her, som jeg strikket på i en uendelig tid nu.
Købte egentligt kittet med petrol farvet garn til det strikkede, men kunne absolut ikke lide det, sammen med det spraglede hækleri og fik fat i noget sort i stedet.


Jeg har valgt at strikke kanterne i sort retstrik og sat sorte knapper i. Synes at det blev en tand for broget, med de originale hæklede kanter. Trøjen er strikket  str. medium. Halvvejs på ærmerne kunne jeg godt se at garnet ikke rakte, men søde Marion havde heldigvis mere på lager og sendte mig fluks et nøgle extra, så trøjen kunne blive færdig. Tusind tak Marion..skønt med hjælpsomme blogvenner.

Hot or not:...............Tja ved ikke rigtig. Kan da godt være........ Måske på en grå og trist vinterdag


<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>

Denne her er jeg til gængæld helt vild med. Opskriften er fra Familiejournalen og er egentlig beregnet til voksne, men jeg har cuttet to mønster rapporter af i bredden og strikke én mindre end der står beskrevet i opskriften og så kom den til at passe en str 8 - 10 år. Ida-Marie blev meget glad for den, men den var stadig lidt fugtig ved overrækkelsen, så derfor intet billede af  den i brug. Men jeg glæder mig til at se hende med den på.

4 kommentarer:

 1. Din retrotrøje er gudesmuk - sejt udholdt med alle de små firkanter.

  SvarSlet
 2. Hvor er de begge bare blevet gode :-) Jamen hjælper da gerne når nu du sad der og ikke kunne blive færdig den lå jo alligevel bare der og kiggede så tomt ud i luften :-)

  SvarSlet
 3. Den er flot , simpelhen :-) Bare vent , du kommer til at elske den :-))

  SvarSlet
 4. Den er så fin og jeg kan også bedre lide den i sort. Petrol er sådan en underlig farve.
  Du kan se flere af Dale bluserne strikket op hos Bettekun.

  Kh. Lis

  SvarSlet