mandag den 14. november 2011

Smidt væk!!

Var på en dejlig tur til Gavnø Slot igår, sammen med søster og min veninde. Der var julemarked og det var helt bestemt værd at besøge. Det havde nogle tusind andre mennesker også fundet ud af. Fik masser af inspiration fra de mange udstillere og mødte Marion fra Heksegarn, hvor jeg havde vundet billetterne til markedet. Herligt at se en medblogger IRL.
Da vi kom hjem, sad min mand med et lille listigt smil om munden og bad mig om at ringe til sønnen, da han ville spørge mig om noget?????  Sikke en historie, jeg fik fortalt.
Min søn og hans lille familie gik en tur igår. Ud til Svinglen, som er et lille skovområde, med legeplads og en lille andedam. Inde i skoven stod der en pap kasse. Kassen bevægede sig og kom med lyde og inden i var der 4 killinger..............................Sunde og velnærede er de og tydeligvis vant til menneskehænder.
Hvordan f..... i h....... kan folk få sig selv til at svigte uskyldige dyr på den måde. Totalt ansvarsløse og hjernedøde, er den slags mennesker. Jeg bli´r så gal i skralden, altså.
Den her historie endte lykkeligt for killingerne i kassen. Et par damer, som også var på legepladsen, tog to af de små med hjem og sønnen to de sidste. De har i forvejen 2 katte og med en lille nyfødt i huset var det ikke lige til at overskue to små kræ mere. Jeg kunne altså ikke vælge.
 Så nu er vi blevet katte ejere igen her i huset. Vil tro at killingerne er omkring 6 - 8 uger. De spiser og drikker fint og er tydeligvis vant til kattebakke. Den lille grå stribede er en han og den anden en hunkat. De er kontaktsøgende og meget kælne. Freja har allerede bestemt at hankatten hedder Ollie. Ved ikke lige hvad hunnen skal hedde, måske Cinna fordi hun har samme farve som kanel (cinnamon). 

 Jeg er forelsket!

5 kommentarer:

 1. De er helt uimodståelige dejlige, de to små.
  Killinger er noget af det mest nuttede og bedårende.
  Begriber ikke nogen kan bringe sig selv til at efterlade dem på den måde. Godt de trods alt havde valgt et forholdsvist befærdet sted, så nogle kunne komme dem til undsætning.
  Kh Helle

  SvarSlet
 2. Jeg elsker historier med en happy end. Og det har denne vist da! Det er godt at der er gode mennesker til og at de små blev fundet i tide! Og så tillykke med de nye medlemmer af familien :-)

  SvarSlet
 3. Det er fuldstændig uforståeligt, at nogen kan finde på at skille sig af med killinger på den måde - men nu endte det jo lykkeligt :-) Hvor er de bare absolut bedårende - fantastisk farvedrys, der lige er faldet ned på den lille Cinnamon - jeg kan godt forstå, du er forelsket :-)

  SvarSlet
 4. I guder Nete, hvor er jeg glad for at der findes mennesker som DIG !!! Hvor er de 2 små nusser dog bare kære og hvor er det heldigt de blev opdaget og kom hjem til DIIIIIG - jeg ved de vil få et godt og kærligt hjem under dit tag.
  Jeg kan som du blive SÅ GAL I SKRALDEN, at jeg har lyst til at sætte selvsamme mennesker i en papkasse ud på en øde ø og så bare sejle væk, så kan de dø i synden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  SvarSlet
 5. Åh - det ville jeg også være.

  Sikke en gave at finde her lige før jul.

  SvarSlet