søndag den 12. juni 2011

Snot og nye møbler.

I sidste uge, blev jeg ramt af både bihule- og lungebetændelse. Har efterfølgende været i antibiotikabehandling, men kan ikke rigtig slippe af med snotnæsen og den almene utilpashed. I dag har jeg rendt i pendulfart mellem toilettet og sofaen. JEG GIDER IKKE MERE NU, blev der sagt.
Jeg vil være frisk igen så jeg kan nyde at mine nye møbler endelig er landet på matriklen.
For nylig, da jeg rundede et skarpt hjørne, fik jeg nye stole til spisestuen af min mand. Da vi et par uger senere skulle ud i forretningen og vælge disse, fandt jeg simpelthen min drømmesofa. En rigtig flyder, med løs chaisselong. Puderne kom også lige med i købet. (Et musthave i min ynglingsfarve).


Og da vi nu var igang med at spendere, blev det sørme også til nyt spisebord, med tilhørende stole, til køkkenet.

Nu må man ikke tro at vi smider om os med penge her i huset. Min gamle sofa var 22 år og MEGET slidt og resten af mine møbler er diverse arvestykker, som har aftjent deres værnepligt forlængst. Så det var rigtig dejligt da møbelbilen trillede ind i indkørslen i fredags, med hele læsset. Midt i det hele, kom jeg lige i tanke om at det var vores 22 års bryllupsdag, derfor det lille flag på bordet.


Det er ikke blevet til så meget strik. Daletrøjen er lagt lidt til side, trængte til lidt ukompliceret strikketøj og startede på en lille bluse til Freja i morges.

Nu vil jeg nyde resten af pinsen og håbe at jeg bliver lidt mere frisk i morgen.

Jeg ønker alle en rigtig god pinse!

7 kommentarer:

 1. Flotte møbler , godt du kan slappe af i den nye "fifa" , så du snart kan komme ovenpå igen ... God bedring .

  SvarSlet
 2. Tillykke med dine nye møbler...det må føles som at have fået et helt nyt hjem ;o) Det ser super flot og checket ud på billederne - dejligt!!! Og god bedring - det er en hård omgang, du har været igennem!!!
  Kh Karen

  SvarSlet
 3. Smukke møbler du har fået, og lækkert strik, du er i gang med. og når nu Freje får den smukke bluse på, så passer hun til dine puder (hi hi). Håber da snart du er ovenpå igen :-)

  SvarSlet
 4. Tillykke med de nye møbler og bryllupsdagen :-)
  Ærgerligt at bruge pinsen på at ligge syg. Rigtig god bedring

  SvarSlet
 5. Tak for jeres hilsner.
  Heldigvis har jeg det bedre i dag.

  SvarSlet
 6. Hej Nete - hyggeligt at "møde" dig :-) Jeg skal da også følge med her - skøn lille pigetrøje, du er i gang med :-)

  Tillykke med alt det nye og rigtig god bedring :-)

  SvarSlet
 7. Hej Nete :0)
  Stort tillykke med både føs´dagen (for lidt siden) og de superlækre møbler - hvor ser de altså flotte ud og ikke mindst sofaen - uhh, benene oppe og så det fine strikketøj til lillepigen - så bliver det da ikke bedre :0))
  Ihh, altså man kan da ikke sådan rende rundt og være syge i disse dejlige solskinsdage - øv altså - håber virkelig du snart er på højkant igen søde. God bedring!!!
  Knus og krammer

  SvarSlet