Om Mig

mandag den 21. april 2014

Så trist, så trist.

Jeg er så heldig at vores have går helt ned til Indrefjorden, som er et stisystem der blev udgravet for mange år siden, til afledning af spildevand fra sukkerfabrikken. Det bliver ikke brugt til det oprindelige formål mere og er ikke blevet det i mange år. Indrefjorden har direkte forbindelse til Havnen og den omgivende Nakskov Fjord. I dag bliver området flittigt brugt af lystfiskere, motionister og alle os andre som gerne vil slippe for larm og bilos, når vi går tur. Stierne fører helt op til midtbyen.


Billederne her er taget lige uden for vores havelåge, i daglig tale kaldet "Skalleåen".Flere steder ligger der væltede træer hen over de smalleste af å érne, et levn fra "BODIL".

På de yderste af stierne, han man udsigt over fjorden. Her er masser af andefugle og området er udlagt som reservat. For ikke så mange år siden var der mange flere slags end der er nu.


I midten af Indrefjorden ligger en legeplads, men den er godt nok trist. Sandkasserne er ovegroet med ukrudt, borde og bænke er pilrådne. I midten står et ensomt klatstativ og en gynge, som er så rusten, at den nærmest ikke kan rokke sig ud af stedet. Synes det er sjældent at der er børn dernede. Hænger måske også sammen med at hegnet omkring pladsen er ødelagt, så der er direkte adgang til vandet og sikkerheden dermed ikke er ok.

Ved siden af legepladsen, ligger denne bygning. Da jeg var barn var der ishus her. Bliver vist nok brugt til kommunens haveredskaber nu. Det er bare yderst sjældent at de bliver brugt af nogen!
Der var også offentlige toiletter i en anden lille bygning, men de er lukket for mange år siden.

  Næsten helt inde ved byen er Skalleåen blevet afspærret. Her lå Møllemarksskolen, som er ved at blive revet ned.
Begge mine børn har gået på den skole og jeg gik i søndags skole der som barn. Det vides endnu ikke hvad området skal bruges til, men på den anden side af skolen er der én af de mest trafikerede veje i Nakskov, så jeg tror næppe at der bliver bygget huse der igen.
Håber bare at hvis det bliver til "Grønt område" at kommunen besinder sig og snart får gjort noget ved resten af Indrefjorden også. Det er jo en perle at have liggende i byen, men ikke som det er nu.
Selv er jeg vokset op i området og er kommet i Indrefjorden hele mit liv. Førhen summede det hele af liv og glade mennesker. Familer, skoler og børnehaver, tog på tur med madkurvene, nu møder man næsten ingen mennesker dernede mere. Rigtig trist.

<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>

Har da forresten også fået lidt fra hånden siden sidst. Et Wingspan mere, strikket af 3 ngl. strømpegarn.

Et par hæklede gæstehåndklæder. Bommuldsgarn fra lageret.
Og en lækker sweater, efter opskrift i Hendes Verden. Strikket i Lerke garn, som egentligt var indkøbt til min Hippietrøje.

Håber at alle har haft en dejlig påske, selv har jeg arbejdet det meste af den :-(6 kommentarer:

 1. Det er trist, men kan I ikke som vi hør, samle nogle borgere nogle weekender og selv tage affære. Hvis kommunen ser og mærket at man er villig til at yde noget selv, så er det lettere at få drm i tale og få dem til at give deres bidrag, men man skal gøre en kæmpe indsats selv og jeg ved godt det altid er Tordenskjolds soldater, som vi så også selv tilhører.

  SvarSlet
 2. Nå ja, "lidt" har du da fået lavet - sådan lige en 3 projekter ;-) Utrolig flot trøje :-) Tak for rundvisning - det er trist, når områder bliver lagt øde - håber, der kommer bedre tider :-)

  SvarSlet
 3. Strange "water hack" burns 2lbs overnight

  More than 160 000 women and men are utilizing a easy and SECRET "liquid hack" to burn 1-2lbs every night in their sleep.

  It's painless and it works with anybody.

  Here are the easy steps for this hack:

  1) Take a drinking glass and fill it up half full

  2) And now follow this proven HACK

  and you'll become 1-2lbs lighter when you wake up!

  SvarSlet
 4. As claimed by Stanford Medical, It's in fact the SINGLE reason this country's women get to live 10 years more and weigh on average 19 KG less than we do.

  (By the way, it has totally NOTHING to do with genetics or some secret exercise and EVERYTHING to "how" they are eating.)

  BTW, What I said is "HOW", not "WHAT"...

  CLICK this link to uncover if this quick quiz can help you release your true weight loss potential

  SvarSlet